„Royal SPA Residence“ vykdantysis direktorius: „Mes keičiamės ir mums reikia bendraminčių“

1789_Karaliskoji-rezidencija_1

Gražioje ir ramioje vietoje įsikūręs gydomasis ir poilsio centras „Royal SPA Residence“, siūlantis savo lankytojams aukšto lygio sveikatingumo procedūras ir poilsio paslaugas, pastaruoju metu ryžtingai keičia savo veiklos strategiją ir ruošiasi naujiems iššūkiams.

Pasak „Royal SPA Residence“ vykdančiojo direktoriaus Rimanto Šimkevičiaus, centre buvo atsisakyta slaugos paslaugų ir visas dėmesys sutelktas į sveikatingumo ir poilsio paslaugas.

Slaugos skyriaus palatos labai greitai virto šiuolaikiniais masažo kabinetais ir dabar savaitgaliais atvykstantiems poilsiautojams nereikia ilgai laukti šių procedūrų.

Tiesa, sveikatingumo paslaugų išplėtimas išryškino kitą problemą – specialistų.

R. Šimkevičiaus teigimu, centre sukurtos geros sąlygos dirbti ir profesionaliai tobulėti, bet vietiniai žmonės neskuba įsidarbinti. Deja, potencialūs darbuotojai veikiami pasenusios informacijos, jog centre ne laiku išmokami atlyginimai. Pasak „Royal SPA Residence“ vadovo, tai jau praeitis, nes per trumpą laiką pavyko ne tik padidinti lankytojų srautus, bet ir likviduoti įsiskolinimus visiems darbuotojams.

Vis tik, anot R. Šimkevičiaus, ne visi darbuotojai panoro kartu kurti naują centro įvaizdį, kuriam įgyvendinti reikia nemažai naujų iššūkių ir, aišku, žmonių. Darbuotojai reikalingi 4 žvaigždučių viešbutyje, SPA ir kituose padaliniuose.

Vadovas sako, jog centre laukiami įvairių profesijų žmonės, kurie nori dirbti ir užsidirbti bei yra kūrėjai.

Vykdantysis direktorius pabrėžė, jog įmonėje sukurtos visos galimybės tobulėti ir dirbti bendro tikslo siekiančiame kolektyve. R. Šimkevičius papasakojo, jog darbuotojų atlyginimai įmonėje viršija vidurkį, kuris mokamas panašaus profilio įmonėse, suteikiamas laikinas gyvenamasis plotas.

„Royal SPA Residence“ vadovas kviečia ambicingus žmonės prisidėti prie jaunatviško ir draugiško kolektyvo. O tam tereikia atvykti į nuostabų gamtos kampelį pokalbiui.

„Mes keičiamės ir mums reikia bendraminčių“, – pasakė R. Šimkevičius ir nuskubėjo pasikalbėti su SPA vadove.

Taip pat skaitykite