Išgelbėtas senyvo amžiaus vyras

prienai-internetuiSpalio 18 dieną apie 5.00 val. Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Prienų rajono policijos komisariato (toliau – Prienų r. PK) Viešosios policijos skyriaus operatyvaus valdymo grupėje gautas pranešimas, kad prie Vytauto g. 22 namo girdisi žmogaus dejonės.

Į įvykio vietą nedelsdami išvyko Prienų r. PK Viešosios policijos skyriaus patrulių būrio pareigūnai Vaidas Miliauskas ir Elmantas Bitcheris. Nuvykę prie minėto namo, policininkai nepatikėjo savo akimis – iškritęs iš antrojo aukšto, ant dujų trasos vamzdžio kabojo koja užsikabinęs senyvo amžiaus vyriškis.

V. Miliauskas užlipo dujų trasos vamzdžiu į viršų ir, stovėdamas ant pirmojo aukšto palangės, laikė Prienų gyventoją J. M., kad šis nenukristų, kol kolega E. Bitcheris iškvietė ugniagesius ir medikus. Netrukus atvykus priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnams senolis buvo saugiai nukeltas ir „Greitosios medicinos pagalbos“ pristatytas į Prienų ligoninės priėmimo skyrių.
Teisėsaugininkams užsukus į antrajame aukšte esantį butą, iš kurio iškrito vyras, rado ramiai miegantį nukentėjusiojo sūnų su šeima. Sūnus, atidaręs tėvo kambario duris, nustėro pamatęs, kas atsitiko.
Džiaugiamės, kad budrių, neabejingų kaimynų ir operatyvių, sumanių pareigūnų dėka išgelbėtas garbaus amžiaus žmogus, galėjęs stipriai nukentėti.

Alytaus aps. VPK Prienų r. PK informacija

Taip pat skaitykite

1 komentaras