Stabilumo garantas – komandinis darbas klientų labui

versmes_fontanasBirštono sanatorija „Versmė“ kitais metais švęs savo 40-ties metų jubiliejų. Sanatorijos vadovybė apie jubiliejų kalba mažai, bet užtat planuoja I-ojo korpuso vidaus patalpų visišką rekonstrukciją, o taip pat svarstoma apie administracinio korpuso renovaciją. Pasak sanatorijos direktoriaus Antano Danio, po to, kai pavyko sėkmingai susidoroti su gydyklų korpuso rekonstrukcija ir per 7 metus galutinai atsiskaityti su banku, sustoti nevalia. Anot „Versmės“ vadovo, sanatorijos kolektyvo dar laukia grandioziniai išbandymai, gerinant klientų aptarnavimo, apgyvendinimo ir reabilitacinio gydymo sąlygas. A. Danio teigimu, šiuo metu ruošiamas naujo investicinio plano techninis projektas. Projekto įgyvendinimo terminai priklausys nuo finansavimo šaltinių. Jei pavyktų pritraukti ES lėšas, jis būtų įgyvendintas pilnai, o jei vėl reikėtų pasikliauti tik nuosavomis lėšomis, tai projektas būtų skiriamas į dvi dalis.

„Versmės“ sanatorijos atnaujinimo vizija labai paprasta. Tai I-ojo korpuso vidinių patalpų rekonstrukcija, administracinio korpuso renovaciniai darbai ir perėjimo galerija, kuri turėtų sujungti abu šiuos korpusus.

Tiesa, sanatorijos direktorius norėtų, kad būsimoji galerija taptų ir kurorto simboliu.

A. Danys įsitikinęs, jog stabilūs sanatorijos veiklos rezultatai grindžiami sėkmingu komandiniu kolektyvo darbu, sukaupta patirtimi bei pastoviu tobulėjimu.

„Versmėje“ visada laukiami pacientai, kuriems būtinas reabilitacinis gydymas, sergant inkstų, nervų, endokrininės ir kraujotakos sistemų, virškinimo, atramos judamojo aparato, jonizuojančios spinduliuotės poveikio ligomis. O taip pat tie, kurie nori pagerinti savo savijautą ir praleisti laiką kurorte su vaizdingu kraštovaizdžiu, pasinerti į natūralius ir unikalius gydomojo poveikio purvo ir mineralinio vandens šaltinius.

Vidmantas Venclovas

Taip pat skaitykite