Gintautas Bartulis pasirinko politinę jėgą

sueitis1Politinis gyvenimas Prienų rajone bunda. Štai „Liberalų sąjūdžio“ Prienų skyriaus gretas papildė Gintautas Bartulis, kuris savo sugrįžimo į politiką nesureikšmina, nes, anot jo, po ilgų metų pertraukos tiesiog grįžo į „motininę“ partiją. Jo teigimu, liberalios idėjos visada buvo artimos, todėl apsispręsti dėl sugrįžimo nebuvo sunku.

Ar bus žengtas antras žingsnis (kandidatavimas į merus)? Į šį klausimą atsakymo G. Bartulis dar neturėjo, bet, pasak jo, sakyti, jog apie tai negalvoja, būtų melas.

Anot liberalo, galutiniai sprendimai bus priimami vėliau.

Jei liberalai stiprinasi ir dėlioja planus, tai rajono konservatoriai vis dar pasikliauja savo jėgomis. Kandidatai į mero postą ir Tarybą bus renkami spalio 11 d. Pagal naujienų portalo kvitrina.com turimą informaciją, konservatorius į valdžią gali vesti Juozas Krikštolaitis. Apie kitus kandidatus neužsimenama.

Dar anksčiau savo kandidatą į merus paskelbs socialdemokratai, kurie į rinkiminį susirinkimą susiburs rugsėjo 26 d. Deja, bet kandidatai dar neaiškūs.

Reikia manyti, jog rinkimuose į savivaldą dalyvaus ir nepartiniai blokai. Ir tokių gali būti ne vienas. Juose galima bus matyti ir dabartinius Tarybos narius, ir ne tik.

Vacys Staknys

Taip pat skaitykite

11 komentarai

  1. Kaimiečiai

    su tokiu valdančiųjų požiūriu į žmones, ypač, gyvenančius kaime, mes telinkime vieno- Prienų savivaldybės panaikinimo. Jūs ignoruojate mūsų reikalavimus, nesprendžiate mūsų problemų, tai kodėl mes rinkimų keliu turime padėti jums patogiai įsitaisyti prie valstybės biudžeto „pyrago“???

  2. Kai niekur netinka...

    Aha, kai jau niekur netinka tai rajonui eis vadovaut. Graudu kai zmones mero posta supranta kaip prisidurima prie pensijos. Atsiras dar ne vienas toks „atpalaiduotas“ pensininkas. Rikiuosis tuoj visi lyg i pensiona…

  3. tiesiai

    Įdėjo strapsnelį ir jau į merus. Neskieskit. Šitas žmogus tik atrodo neblogai, o nesiskaito net su artmiausiais žmonėmis. Parduos bet kur ir bet kada. Rinkit meru tą, kuris nesiblaško tarp draugų, partijų, įsitikinimų ir turi praktinių įgūdžių. Vadovaut banko filialui, turint finansines žinias apie bet kurią šalie ar rajono įmonę tai viena, o kasdien susiduriant su kasdieninėm rajono problemom, tai jau visai kita muzika.