2015 metus savaitraštis „Krašto Vitrina“ pasitiks atsinaujinęs

Sveiki, savaitraščio „Krašto Vitrina“ skaitytojai. 2015 m. mūsų laikraštis pasitiks atsinaujinęs, tačiau ne savo forma, o informacijos pateikimo būdu.

Jei iki šiol savaitraštyje dažniausiai galima buvo perskaityti straipsnius ir informaciją, kurie jau buvo patalpinti populiariausiame krašto internetiniame portale kvitrina.com, tai nuo kitų metų leidinyje bus spausdinami išskirtiniai straipsniai, kurių nebus portale. Bet tai nereiškia, jog informacijos jame sumažės. Tiesiog bus perskirstyti informacijos srautai ir pateikimo būdai.

Taip pat savaitraštyje bus nemažai pakeitimų, kurie bus įdomūs įvairioms skaitytojų grupėms.

Metinė savaitraščio prenumerata su pristatymu pagal nurodytą adresą Prienų rajono ir Birštono savivaldybėse (jei savaitraštis bus prenumeruojamas metams redakcijoje) kainuos tik 60 litų. Tiesa, šios akcijos laikas yra ribotas.

Ir dar. Jei bus užsakoma grupinė prenumerata vienu adresu (Prienuose ir Birštone 15 egz. ir daugiau) arba prenumeruotas savaitraštis bus atsiimamas redakcijoje, metinė prenumerata – tik 45 litai.

Redakcijos kolektyvas tiki, jog bendradarbiavimas su skaitytojais kitais metais bus dar glaudesnis ir abipusiai naudingas.