Jiezno seniūnijos taurė – „Veteranų“ futbolo komandai

jieznas_futbolasLiepos 26 d. Jiezne vyko tradicinis futbolo turnyras Jiezno seniūnijos taurei laimėti.

Šiemet dėl pereinamosios taurės kovojo keturios komandos („Jaunimas“, „Jieznogorsk united“, „Veteranai“ ir „Kašonys“).

Turnyras vyko rato sistema. Buvo žaidžiami du kėliniai po 15 min.

Pirmieji į aikštę išbėgo „Kašonių“ ir „Jieznogorsk united“ komandos. Pirmajame kėlinyje į „Kašonių“ komandos vartus buvo paskirtas 11 m baudinys, kurį sėkmingai realizavo „Jieznogorsk united“ žaidėjas Eimantas Šliaužys. Antrajame kėlinyje kašoniškiams pavyko rezultatą išlyginti (1:1). Daugiau įvarčių šiose rungtynėse nebuvo pelnyta ir mačas baigėsi taikiai.

Lygiosiomis pasibaigė rungtynės tarp „Veteranų“ ir FK „Jaunimas“ komandų (1:1). Į Antano Grušelionio įvartį taikliu smūgiu atsakė Deividas Baguševičius.

Rungtynėse tarp „Jaunimo“ ir „Kašonių“ komandų buvo įmušti 4 įvarčiai, o mačas pasibaigė taip pat lygiosiomis (2:2). Du kartus „Jaunimas“ pirmavo (Erikas Stankevičius, Deividas Valenta), bet „Kašonių“ lyderis Evaldas Daukševičius įmušdavo išlyginamuosius įvarčius (2:2).

Pirmoji pergalė turnyre buvo užfiksuota „Veteranų“ ir „Jieznogorsk united“ komandų rungtynėse. Jaunieji „Jieznogorsk united“ žaidėjai gan netikėtai buvo sutriuškinti „Veteranų“. Pirmajame kėlinyje po Ričardo Suginto ir Gintaro Pilikausko smūgių „Veteranai“ pirmavo rezultatu 2:0. Antrajame kėlinyje jų šeimininkavimas aikštelėje tapo dar akivaizdesnis. Įvarčiai pasipylė kaip iš gausybės rago. G. Pilikauskas padidino savo komandos persvarą iki 3 įvarčių (3:0). Linas Gusas pelnė ketvirtąjį, o Saulius Steponkevičius – penktąjį įvartį (5:0).

Matyt, rungtynės su „Jieznogorsk united“ komanda nuvargino „Veteranų“ vyrukus, todėl mače su „Kašonių“ kariauna jie nebuvo tokie rezultatyvūs. Tiesa, po Vinco Andrulevičiaus įvarčio jie pirmavo, bet visur suspėjantis E. Daukševičius rezultatą išlygino (1:1).

Paskutinės turnyro rungtynės turėjo atsakyti į klausimą, kas taps prizininkais. „Jaunimo“ komanda nesunkiai įveikė varžovus iš „Jieznogorsk united“. Pirmajame kėlinyje du įvarčius į varžovų vartus įmušė „Jaunimo“ komandos žaidėjas Dainius Urbanavičius (2:0).

Antrajame kėlinyje pergalę įtvirtino Deivido Valentos smūgis (3:0).

veteranai

Susumavus rezultatus paaiškėjo, jog futbolo turnyro Jiezno seniūnijos taurei laimėti nugalėtojais tapo „Veteranų“ futbolininkai.

Antra liko „Jaunimo“ komanda. Trečioji vieta atiteko „Kašonių“ futbolininkams.

Rezultatyviausio žaidėjo titulas atiteko Evaldui Daukševičiui („Kašonys“), geriausio vartininko – Modestui Venckūnui („Veteranai“).

Taip pat skaitykite