Rubrika „Skaitytojų laiškai“

Redakcija gavo laišką iš Birštono savivaldybės gyventojų su prašymu paaiškinti, kodėl išgėręs vairavęs Birštono seniūnas Jonas Kederys toliau eina pareigas ir kokiems tikslams jam duotas vairuotojas.

J. Kederys, kuris šiuo metu atostogauja, naujienų portalui kvitrina.com sakė, jog teismas atėmė iš jo teisę vairuoti automobilį metams. Pasak seniūno, reikalui esant jį draugiškai paveža draugai ir bičiuliai.

Birštono administracijos direktorius Valentinas Vincas Revuckas sprendimą palikti seniūną toliau vykdyti savo pareigas grindė tuo, kad nusižengimas buvo įvykdytas ne darbo metu ir ne su tarnybiniu automobiliu. Taip pat buvo atsižvelgta į gerus seniūno veiklos rezultatus bei kitas bylos aplinkybes. Tiesa, anot administracijos direktoriaus, su J. Kederiu buvo labai griežtas pasikalbėta, jis atgailavo dėl savo poelgio. V. V. Revuckas taip pat pabrėžė, jog nors seniūnui duotas šansas pasitaisyti, jo veiksmai atidžiai stebimi: „Nusiskundimų jo veikla neturime ir tikime, jog jis, dirbdamas seniūnu, atliks daug gerų darbų savivaldybės ir jos žmonių labui“.

Taip pat skaitykite

1 komentaras

  1. arnas

    Ar be vairuotojo pazymejimo galima uzimti seniuno pareigas?!
    Tikriausiai, kad ne. Yra tam istatymai, o ne kazkieno nuomone!