Prienų skyriaus nariai Darbo partijos sąskrydžio sporto varžybose buvo tarp prizininkų

s1skrydis (5)Praeitą savaitgalį Varnių regioniniame parke, prie Lūksto ežero, vyko dešimtasis Darbo partijos sąskrydis, kuriame dalyvavo ir gausus būrys Prienų skyriaus narių.

Pasveikinti sąskrydžio dalyvių atvyko Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius.

Prienų skyriaus nariai ir bendraminčiai į sąskrydį atvyko dar penktadienį, kur sėkmingai dalyvavo žvejybos varžybose. Šeštadienį, po oficialaus sąskrydžio atidarymo, buvo organizuojamos įvairios sporto varžybos (krepšinis, futbolas, tinklinis, šachmatai, šaškės), estafetės, virvės traukimas.

Virvės traukimo rungtis sulaukė daugiausiai komandų. Prieniečiai ir šiais metais tradiciškai buvo tarp prizininkų. Iškovota trečioji vieta (vadovas Algis Gustainis). Prizinė vieta buvo iškovota ir krepšinio aikštelėje. Gintauto Sodaičio vadovaujami krepšininkai užėmė antrąją vietą.

„Respublikinis sąskrydis yra ne tik puiki proga pailsėti, pabendrauti su kolegomis iš kitų rajonų, bet ir kartu su skyriumi išbandyti savo jėgas sporto varžybose, parodyti susitelkimą, vieningumą. Džiaugiuosi, kad šiais metais jau turėjome daugiau komandų, o užimti prizines vietas – išties rimtas įvertinimas“, – sakė Prienų skyriaus pirmininkė Rima Zablackienė.

 

Pagal Darbo partijos Prienų skyriaus informaciją

Taip pat skaitykite