„Mindaugo“ taurė – Jiezno futbolininkų rankose

IMGP6355Liepos 12 d. Kašonyse vykusiame tradiciniame futbolo turnyre „Mindaugo“ taurei laimėti triumfavo Jiezno futbolininkai.

Jiezniškiai 2:0 įveikė Linksmakalnio vyrukus, 1:2 pralaimėjo Stakliškių komandai ir lemiamame mače 2:1 įveikė šeimininkus – Kašonių ekipą. Antroje vietoje likę Stakliškių vyrai dvejas rungtynes sužaidė lygiosiomis: su Linksmakalnio komanda – 2:2, o su Kašonių ekipa – 4:4.

Treti buvo Linksmakalnio futbolininkai, kurie lemtingoje kovoje dėl prizinės vietos 3:1 nugalėjo kašoniškius.

Tiesa, Kašonių komanda neliko be apdovanojimų, nes jų žaidėjas Evaldas Daukševičius buvo rezultatyviausias turnyre ir gavo specialųjį prizą.

Vartininkų konkurse triumfavo Laimis Pempė. Jis iš organizatorių taip pat gavo specialųjį prizą. Komanda nugalėtoja ir prizininkės buvo apdovanoti medaliais ir „Mindaugo“ taurėmis.

Turnyro sumanytojas Mindaugas Mažeika nuoširdžiai padėkojo rėmėjams (Mindaugui Bendaravičiui, UAB „Kašonių verslas“, UAB „Jaukas žuvims“, Vytauto Raižio, Kęsto ir Zitos ūkiams, ūkininkui Dariui Mažeikai), komentatoriui Vytui Kurpoviesui, teisėjui Justinui Abraičiui, seniūnui Algiui Bartusevičiui.

Kašoniškiai yra subūrę futbolo klubą ir dalyvauja įvairiuose turnyruose. Mažo kaimo bendruomenė parodo visiems, jog, esant norui, galima organizuoti bet kokią veiklą.

Ignas Mineikis

Taip pat skaitykite