Smagiai patrepsėta ir pasibūta

DSCF2433

Štai ir atitrepsėtas rajoninis „Patrepsynės“ turas. Tokio būrio šokėjų organizatoriai nesitikėjo, tačiau labai džiaugėsi jų sulaukę. Visi vaikai labai gražiai pasirodė, puikiai sušoko išmoktus šokius ir pradžiugino komisiją pagarba ir meile lietuvių liaudies šokiui. O kai groja Veiverių KLC ansamblis, daug linksmiau šokti.

Komisijos nariai L. Lukenskienė, D. Zagurskienė ir R. Šiugždinis negailėjo gražių žodžių ir patarimų vadovams ir šokėjams. Jų pastebėjimai labai vertingi ir skatinantys nenuleisti rankų bei toliau populiarinti liaudies šokį su savo auklėtiniais konkurse dalyvavusiems vadovams Dovilei Šatienei, Jadvygai Beikauskienei, Almai Liutkienei, Rasai Jurevičienei, Dariui Žilinskui, Daliai Venckienei.

Renginio organizatoriai nuoširdžiai dėkoja šventės pagalbininkams ir rėmėjams: Veiverių seniūnijos seniūnui Vaclovui Ramanauskui, Linai Pažėrienei, VšĮ „Veiveriečių sveikata“ ir vyr. gydytojai Aldonai Leonavičienei, Veiverių PSPC ir  vyr. gydytojai Linai Kazlauskienei, Cezarui ir Virginijai Pacevičiams, Ūkininkių sąjungos pirmininkei Astai Levickienei, Prienų vietos veiklos grupei vadovei Virginijai Žliobienei, Veiverių bibliotekos bibliotekininkei Oksanai Venckūnienei, Prienų muziejaus muziejininkei Snieguolei Ditkevičienei, Janinai Magdei  Venckūnienei, Veiverių bendruomenės centrui ir vaišingajai Birutei Kazakevičienei. Jų dėka vaikai buvo apdovanoti prizais bei pavaišinti pietumis. Iš širdies padirbėjo ir jaunieji pagalbininkai, taip pat nusipelnę didelės padėkos.

Po gražiai praleisto laiko norisi tik pasakyti: iki susitikimo kitais metais!

Daiva Venclovienė

Taip pat skaitykite