Atviro Prienų salės futbolo pirmenybių III turo apžvalga

Kovo 2 d. Prienų KKSC mini arenoje buvo sužaistas III atviro Prienų salės futbolo pirmenybių turas.

Pirmose turo rungtynėse susitiko KKSC-95 ir „Stadiono“ komandos. Rungtynės prasidėjo netikėtu KKSC-95 jaunimo „Stadiono“ vartų šturmu, ir K. Deltuvos auklėtiniai išsiveržė į priekį 3:0. Kėlinio viduryje žaidimas išsilygino ir „Stadionas“ rezultatą sušvelnino (3:1). Iki kėlinio pabaigos komandos dar apsikeitė įvarčiais, ir į pertrauką KKSC-95 komanda išėjo pirmaudama dviem įvarčiais (4:2).

Antrame kėlinyje žaidimo scenarijus nesikeitė: KKSC-95 jaunimas padidino savo pranašumą iki 6 įvarčių, (8:2) ir tokių įvykių raida supykdė „Stadiono“ futbolininkus: į KKSC-95 vartus įskriejo trys įvarčiai iš eilės (8:5). KKSC-95 komandos treneris K. Deltuva, nenorėdamas, kad auklėtiniai prarastų pergalę, pats išbėgo į aikštelę. Komandos iki rungtynių pabaigos dar įmušė po vieną įvartį (9:6). KKSC-95 komanda iškovojo antrąją pergalę.

Antrose turo rungtynėse, kuriose susitiko „Jiezno“ ir „Sugrįžę“ komandos, buvo laukiama lygiaverčių komandų dvikovos, tačiau šiose rungtynėse dominavo „Sugrįžę“ futbolininkai. Rungtynių pradžioje į „Jiezno“ vartus krito keturi įvarčiai iš eilės (0:4). Tiesa, jiezniškiai sugebėjo susikaupti ir sumažino skirtumą iki dviejų įvarčių (2:4), bet vėl nesugebėjo apsaugoti savo vartų, ir po pirmojo kėlinio pirmavo „Sugrįžę“ (2:6).

Antrame kėlinyje žaidimo scenarijus nepasikeitė: „Sugrįžę“ geriau išnaudojo progas pelnyti įvarčius ir rungtynes laimėjo šešių įvarčių skirtumu (11:5).

Trečiose turo rungtynėse labai netikėtai „Ąžuolo“ futbolininkai įtikinamai įveikė „Birštono“ komandą. Jau po pirmojo kėlinio „Ąžuolo“ pranašumas siekė keturis įvarčius, nors rungtynių pradžioje rezultatas buvo lygus (1:1). Antrame kėlinyje žaidimas šiek tiek išsilygino, bet „Ąžuolo“ pranašumas buvo akivaizdus (9:2).

Ketvirtose turo rungtynėse KKSC-97 futbolininkai gan netikėtai, bet rimtai pasipriešino „Balbieriškio“ komandai. Be jokios abejonės, favoritais buvo „Balbieriškio“ futbolininkai, tačiau rungtynių pradžia buvo apylygė (1:1). Tik vėliau balbieriškiečiai realizavo savo patirtį (1:5). KKSC-97 jaunimas pirmojo kėlinio pabaigoje pelnė antrąjį įvartį (2:5), o antrojo pradžioje – ir trečiąjį (3:5). Ir tai, žinoma, supykdė „Balbieriškio“ vyrus, kurie padidino savo pranašumą iki 6 įvarčių. Tačiau KKSC-97 vaikinukai kovojo iki galo ir sugebėjo pelnyti dar du įvarčius (5:9). Ir tai buvo garbingas pralaimėjimas komandai, pretenduojančiai laimėti pirmenybes.

 

Taip pat skaitykite